31/12 2010
Då tickar klockan och det är inte så lång tid kvar tills detta år är förbi och det nya tar sin början.
Nyårsmaten bestod av en förrätt med ost, lufttorkad skinka med päron och äpple, vilket var skitgott :D
Middagen bestod av hasselbackspotatis, oxfile, sås och pressad gurka (gjord efter Per Mobergs recept). Efterrätten bestod av bär och grädde. Så jättegott det var!
Allt hade kunnat vara ännu bättre om jag inte fått feber och mår allmänt piss men det är smällar man får ta :D
Nåväl, jag önskar alla ett Gott nytt år!
Happy New Year!
Nyårsmaten bestod av en förrätt med ost, lufttorkad skinka med päron och äpple, vilket var skitgott :D
Middagen bestod av hasselbackspotatis, oxfile, sås och pressad gurka (gjord efter Per Mobergs recept). Efterrätten bestod av bär och grädde. Så jättegott det var!
Allt hade kunnat vara ännu bättre om jag inte fått feber och mår allmänt piss men det är smällar man får ta :D
Nåväl, jag önskar alla ett Gott nytt år!
Happy New Year!