Jag, sambo, hus, hund och barn

Värmeslag

Publicerad 2014-07-27 13:29:40 i Awesome, Bilder, Vardags,

Sitter i ett fläktlöst Luleå och inser att så fort det blir svalare så ska vi köpa en fläkt, om dom har kommit in i landet vill säga. Denna värmebölja är olidlig, visst att folk säger att man inte ska klaga men vad fan, man vill väl kunna leva lite också? 
 
Nåja, vi har ju hunnit med mycket sen senaste blogginlägget, flyttat och haft ryggskott. Vi tris superbra i nya läggan, väntar bara på att få den lite renoverad bara. Carport har vi fått och det är hur soft som helst! Sist jag hade en parkeringsplats var i Umeå så det är ju några år sen, och då hade jag inte ens tak över bilskrället. Men nu äntligen. Inga fler vintar (så länge vi bor i lägenhet i alla fall) med att sopa av biltaket för att det är 3 decimeter snö innan man ska åka iväg :D
Annars har vi inte hunnit med så mycket i sommar, en sväng till Storforsen och bara lallat på. Badat som tokar har vi gjort de senaste två veckorna. 
Imorgon inleds en tung jobbvecka men det blir nog bra i slutändan. 
 
Ska ta och leta rätt på en boklåda som har hamnat på villovägar under flytten, vill ju läsa A Game of Thrones och Lost tales pt.1 nån gång i år.
 
 

Om

Min profilbild

Sarah

27 år, sambo, hundägare, husägare, blivande mamma!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela