Jag, sambo, hus, hund och barn

Alltså man kan ju bli rädd för mindre!

Publicerad 2012-11-29 19:35:48 i Jaaa, åsikter kanske?,

Sitter och läser på Aftonbladet.se och ser rubriken; " Julkalendern i SVT är ond" . Efter att ha läst detta så känner jag att man kan ju bli rädd för mindre! Julkalendern är ju Mysteriet på Greveholm 2, och tydligen ska det förekomma försök att få kontakt med andar och detta koppas till spiritism och det OCKULTA. Den onda kan ju korruptera barn! (läs det med viss ironi och sarkasm)!
Det är lite roligt att när det kommer till detta så tycker vissa inom kyrväsendet att det är fel att sända det i tv, och att barn ska se den. Vart var detta när Grevholm sändes 1996? Kanske det förekom likande artiklar eller inte, kan ej säga då jag var 7 eller så. 
 
Jag anser att man bör ha ett öppet sinne och istället för att gå på julkalendern så kanske man ska se till andra samhällsproblem som kan leda di stackars människorna i frestelse och "den onda" som korrupterar männsikan.
 
Jag kommer ihåg att Mamma och Pappa var med och såg Julkalendern och visst är det sunt att föräldrar är med, alla gånger. Men ska dom vara med och se vad barnen ser när dom är 13, 15 och 17 år också? 
 
När det kommer till det ockulta så känner jag att; vad fan? Det är så nedra typiskt när det kommer till religion att man blir bara allmänt less! Sen som manusförfattaren säger; så råder det religionsfrihet i Sverige och även om inte allas religioner förespråkas så bör man väl vara så tolerant att acceptera det, eller lever vi på medeltiden? (bara för att det fanns en sådan bra kommentar kring just det:) )
  
 
 

Om

Min profilbild

Sarah

27 år, sambo, hundägare, husägare, blivande mamma!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela