Jag, sambo, hus, hund och barn

Utmaning av Gaymasen!

Publicerad 2012-05-31 11:55:06 i Vardags,

Okej, så det ligger ute en utmaning på Gaymasens blogg
Så jag tänkte svara på den XDD

1. Vad är det bästa med MIN (the one and only - Gaymasen) blogg?
Det bästa med Gaymasens blogg är att man blir helt full i skratt när man läser om dennes alla upptåg! Det är hur kul som helst att veta att även om man har en skitkass dag, så finns alltid Gaymasen som muntrar upp en!! XDD

2. Om du fick vara ett djur vilket djur hade du valt och varför?
Ett djur... hmmm det är ju sjukt svårt! Men jag hade nog valt Katt(även om jag är en hundmänniska i grund och botten), för att katter är så självständiga och att man kan välja att integör någonting under 20 timmar av dygnets 24 utan att få skäll för det är ju ett annat plus!
Sen om jag skulle få välja ett fantasy-djur så skulle jag helt klart vara en drake! Typ som Smaug i The Hobbit, bara för att se skräckinjagande ut XD

3. Om du får chansen att skriva en bok om hur du levt ditt liv hittills, vad skulle den boken få för titel?
Min bok skulle heta; Behind the veil, vad du trodde men inte visste!

4. Hemsk fråga men om du måste välja - cancer eller alzheimers?
Jag hade helt klart valt Cancer därför att om jag får chansen att vara någorlunda klar i skallen när jag dör så tar jag den, och eftersom jag vet hur sjukdomsförloppet ser ut hos de som har alzeimers, och det är fan inte kul! Huvva!

5. Värme eller kyla?
Alla som känner mig vet vad jag tycker om värme och att jag är ganska känslig när det blir varmt och det gör att valet faller naturligt på Kyla, bättre att kunna pälsa på sig med kläder än att få klä av sig, finns inget värre än att vara sjukt varm och inte kunna göra något åt det...

6. Mac eller PC?
Om jag fick välja eller det jag har? Har nu en PC som jag trivs ofantligt bra med, men jag är ju en apple-nörd och därför hade det inte suttit fel med en Mac.

7. Bada i ett kallt hav och få kallsup med saltvatten var femte minut eller bada i en varm, kolsvart sjö samtidigt som du vet att ett gigantiskt (o)djur simmar runt där någonstans?
Hahahahahaha, ja, jag tror att jag skulle ta den varma kolsvarta sjön med (o)djur simmandes i, eftersom det är inte troligt att det kommer att attackera mig... eller? XDD

8. Om du fick välja att ha sex med vilken person du vill i heeela världen, vem hade du valt?
Får man bara välja en? Det är ju svårt som faaan juh! Men heh, hade ju inte tackat nej till GACKT! LOL Tror inte att jag behöver motivera, googla han bara så kanske det är uppenbart!

9. ÄRLIGT nu, vad är vackrast, penis eller snippa?
ÄRLIGT! penis .

10. Om du fick träffa antingen president Obama och vara med och påverka samt ändra EN (vilken du vill) fråga i samhället eller träffa Lady Gaga och festa med henne en hel vecka samt få en miljon - vem hade du valt?

Här tror jag att jag hade valt Obama faktiskt, för att jag är inte ett fan av Lady Gaga, hade inte orkat festa en hel vecka och pengar är inte allt (även om det hjälper en på vägen)



Jamen sådär.
Hahahahahaha XDD

var tvungen att lägga upp en bild på Chacha och Elsa XDD

Om

Min profilbild

Sarah

27 år, sambo, hundägare, husägare, blivande mamma!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela